MEISTÄ

Tervetuloa suomalaiseen Lakelandiin, jossa voi tutustua yhteen maailman kauneimpaan maisemaan! Haluatko jotain erilaista lomallesi? Asuntolaivalla voi viettää elämänsä aikaa. Tässä lomassa on kyse järvistä, luonnosta ja seikkailusta. Vuokraa asuntolaiva alkaen Houseboat.fi ja valloittaa Jyväskylän seutu omin voimin-sinä olet kapteeni! Sinä päätät minne ja milloin haluat mennä! Asuntoveneisiin on matala runko, joten se on helppo kellua lähellä rantaa tai matalia kohtia. Ne ovat tukevia, mikä antaa rauhallisen ja turvallisen liikkeen. Asuntolaivaan mahtuu mallista riippuen 2-8 henkeä. Veneen takakannella voi rentoutua alkuperäisessä suomalaisessa puulämmitteisessä saunassa. Suomessa Asuntolaivojen ajamiseen ei tarvita erityislupia tai aiempaa kokemusta. Tässä muutamia unohtumattomia reittejä ja suosituksia seuraavalle matkalle: www.houseboat.fi info@houseboat.fi Puh. + 358401646168 (WhatsApp)

Esitykset

Majoitusehdot

Hintaan sisältyy vuokraan tyyppi Asuntolaiva voit valita, laitteiden luettelon mukaan, ja 1 tunnin tiedotustilaisuus, jonka Kapteeni. Minimi vuokra-aika on 4 yötä arkisin ja 3 yötä viikonloppuisin. Check-in / check-out-päivät ovat maanantai ja Perjantai. Varauksen jälkeen vuokralainen saa alustavan vahvistuksen varauksen, ja sitten lasku ennakkomaksu vähintään 50% kokonaismäärästä. Jos asiakas ei täytä ennakkomaksun ehtoa, varaus peruutetaan. Vuokran lopullinen maksu on suoritettava viimeistään 28 päivää ennen alkamispäivää. Jos haluat muuttaa varausta (esimerkiksi saapumista, asuntolaiva tyyppi) maksun jälkeen, palvelumaksu muuttaa varaus on 50 € per tilaus, jos pyydetyt muutokset on teknisesti mahdollista. Mitä voimme tehdä, jotta vierailun erikoisempaa, ota meihin yhteyttä vastaamalla tähän sähköpostiin tai soita meille +358 40 164 6168.
Sisäänkirjautuminen 15:00
Uloskirjautuminen 10:00
Varauksen peruutus Mikäli varaus peruutetaan enemmän kuin 28 vrk ennen matka-ajankohtaa, maksettu Takuumaksu palautetaan asiakkaalle vähemmän palvelumaksu 250 euroa, jos varaus peruutetaan alle 28 vrk ennen matkan alkamispäivä, maksettu vuokra määrä on ei palauteta.
Lähtöselvitys: Kun saavut Jyväskylän satamaan, Etsi ensimmäinen laituri kaupungin puolelta. Laiturin alkupäässä on ravintolavene. Seuraa tätä ja henkilökuntamme odottaa sinua, toivottaa sinut tervetulleeksi asuntolaivalle! Tarkastus-ja Kapteeni on tietysti: Kun olet saapunut asuntolaiva, ota kiertue tutustua uuteen kotiin loma! Henkilökuntamme kertoo veneestä lisää. Teemme myös paperityöt, joihin kuuluvat seuraavat: - Vuokrasopimuksen allekirjoittaminen - Allekirjoitan tarkistuslistan veneestä - Palautettavan talletuksen maksaminen 2500,00€ - Ottakaa 1 tunti kapteenin kurssi satamahenkilökunnan kanssa. Et tarvitse erityisiä veneilytaitoja, opetamme sinulle kaiken tarvittavan veneen ohjaamisesta, teknisiä tietoja ja suunnittelemme reitin myös sinulle toiveidesi mukaisesti. Muista kysyä henkilökunnaltamme myös parhaista luontokohteista! Muista ladata kapteenin käsikirja,jotta voit alkaa valmistautua loma!
Pantti: Refundable turvallisuuden talletus (kattaa mahdolliset vahingot) € 2,500 on maksettava vuokraaja vuokra-palveluntarjoajan vuokra-ajan alkamispäivä käteisellä tai luottokortilla. Jos kieltäydyt tehdä vakuus, pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksesi ilman korvaamalla kulut. Vahingonkorvaus palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan matkan lopussa, jos kiinteistölle ei aiheutunut vahinkoa vuokra-aikana.

Ehdot ja säännöt

Mikäli varaus peruutetaan enemmän kuin 28 vrk ennen matka-ajankohtaa, maksettu Takuumaksu palautetaan asiakkaalle vähemmän palvelumaksu 250 euroa, jos varaus peruutetaan alle 28 vrk ennen matkan alkamispäivä, maksettu vuokra määrä on ei palauteta.

TravelLine: Аналитика